Дрогобицький фаховий коледж нафти і газу

DROGOBYCH APPLIED COLLEGE OF OIL AND GAS

dkng@ukr.net
Приймальна комісія: +38 0681245325
  • Головна
  • Новини
  • Підписано угоду про співпрацю із навчальним закладом Польщі

Підписано угоду про співпрацю із навчальним закладом Польщі


На запрошення пані директора Джоанни Кубіт (mgr Joanny Kubit), 19 лютого 2015 року делегація ДВНЗ «Дрогобицький коледж нафти і газу» в складі чотирьох чоловік: в.о. директора Баб‘яка М.М., Малика В.Я., Малик Л.Б., Зінкевича В.І., відвідала Спілку ліцеїв № 4, м. Кросно (Польща).

Це другий візит в м. Кросно, перший відбувся рік тому (стаття “Започатковано співпрацю з польським навчальним закладом”). Тоді представники Коледжу нафти і газу ознайомились з умовами навчання в школі і історичними місцями м. Кросно, та були обговорені перспективи партнерства у майбутньому. Під час нинішнього візиту підписано угоду про співпрацю між обома навчальними закладами.

На зустрічі також були присутні заступник мера Кросно, пан Броніслав Баран, (Z-ca Prezydenta Miasta Krosna, Pan Bronisław Baran), який, у свою чергу, висловив свою підтримку для продовження взаємної співпраці, побажав учасникам зустрічі плідної діяльності.

Представники обох сторін погодилися, що першим кроком цієї співпраці стане приїзд делегації з м. Кросно на святкуванні 70-річчя “Коледжу нафти і газу” у Дрогобичі (8 травня 2015 року) та участь у конференції. В червні місяці відвідає м. Кросно група студентів та опікунів з Дрогобича.

Зустріч пройшла в приємній, дружній та творчій атмосфері. Після підписання угоди в.о. директора Баб‘як М.М. та Малик В.Я. були запрошені дати інтерв’ю на Polskie Radio PZESZOW, в якому висвітлили перспективи співпраці та подальшого розвитку Дрогобицького коледжу нафти і газу (http://www.radio.rzeszow.pl/informacje/item/35009-ukrainscy-uczniowie-przyjada-do-zsp-nr-4-w-krosnie).