Дрогобицький фаховий коледж нафти і газу

DROGOBYCH APPLIED COLLEGE OF OIL AND GAS

dkng@ukr.net
Приймальна комісія: +38 0681245325

Результати співпраці із виробництвом


Сьогоднішні умови освітньої діяльності сприяють пошуку різного роду форм, методів, методик подання навчальної інформації, що в свою чергу дозволяє вдосконалити організацію начального процесу. Не тільки студенти, але й викладачі коледжу повинні акцентувати свої зусилля на самоосвіті та вдосконалення раніше набутих знань та практичних навичок. Лише через тісну співпрацю із профільними (галузевими) підприємствами можна досягнути високих результатів в організації навчального процесу та підвищити рівень навчання.

Відтак, 22 липня 2022 року, директор коледжу Юрій Хомош, завідувач відділення Андрій Андибур, голова циклової комісії спеціальності «Гірництво» Ярослав Савчин та викладач спецдисциплін Володимир Савчин на запрошення виконавчого директора бурової компанії «Горизонти» Ігора Гука (випускник коледжу, група 88-Б-2) відвідали один із виробничих об’єктів компанії.

Сучасна бурова установка, сучасне обладнання для буріння свердловин, чистота, порядок та дисципліна вразили делегацію коледжу. Висококваліфіковані працівники бурової бригади провели екскурсію по буровому майданчику і дали вичерпні відповіді на усі запитання.

Великою приємністю для викладачів було те, що вони зустріли випускників коледжу, які завдяки своїй наполегливості та працьовитості досягнули високих професійних результатів, а саме Володимира Мачишина (група 95-Б-2), Василя Войтовича (група 89-Б-3), Василя Мерчука (група 99-Б-2) та ін.

Для оновлення матеріально-технічного забезпечення коледжу, а саме лабораторії бурових розчинів, представниками виробних компаній було передано обладнання, яке допоможе студентам спеціальності 184 «Гірництво» більш ефективно та якісно виконувати лабораторні роботи. За надане обладнання, адміністрація коледжу висловлює подяку: Буровій компанії «Горизонти», сервісній компанії по бурових розчинах MiSwaco Україна (Schlumberger) та БПК «Газінвестпроект», а також Михайлу Боднаруку (випускник коледжу, група 96-Б-2).

Окремі слова вдячності адміністрація коледжу висловлює виконавчому директору БК «Горизонти» Ігору Гуку, за організацію та проведення екскурсії.