Дрогобицький фаховий коледж нафти і газу

DROGOBYCH APPLIED COLLEGE OF OIL AND GAS

dkng@ukr.net
Приймальна комісія: +38 0681245325

«Подаруй тепло воїну»


У цей важкий для України час надзвичайно важлива будь-яка допомога нашим військовим та добрі вчинки усіх небайдужих. Так, у Дрогобицькому фаховому коледжі нафти і газу долучились до акції, організованої представниками Молодіжної ради Дрогобича «Подаруй тепло воїну».  Викладачі, вихователі та студенти навчального закладу допомогли у виготовленні окопних свічок для українських захисників.

В акції активно прийняли участь заступник директора з виховної роботи Петро Павлюк, вихователь гуртожитку Леся Добрянська, викладачі Віталій Баран та Володимир Малик, студенти – члени студради: Лев Бойко, Сергій Літковський, Аліна Гринаш, Дмитро Костів, Андрій Пагутяк, Мар’ян Маланяк і Вікторія Кулик.

Студенти Анастасія Андибур, Христина Савчин, Ксенія Микиташ та Юліана Гораль підтримали воїнів власноруч створеними святковими плакатами до Дня українського козацтва та Дня захисника і захисниць України.

Дякуємо активістам нашого громадського життя за участь у цій важливій акції! Ми всі щиро віримо у перемогу світла над темрявою, добра над злом!

Все буде Україна!