Дрогобицький фаховий коледж нафти і газу

DROGOBYCH APPLIED COLLEGE OF OIL AND GAS

dkng@ukr.net
Приймальна комісія: +38 0681245325

ДСНС інформує! Не нехтуйте власною безпекою!


01 листопада інспекторським складом Дрогобицького РУ ГУ ДСНС України у Львівській області проведено тематичні лекції для студентів Дрогобицького фахового коледжу нафти і газу на тему дотримання основних правил пожежної безпеки, дії та поводження під час виявлення вибухонебезпечних предметів.

Також, під час заходів рятувальники розповіли, як не піддатись паніці під час виникнення різних надзвичайних ситуацій та провели інструктаж щодо алгоритму дій під час сигналу «Повітряна тривога».

Варто наголосити на користі та необхідності таких заходів, які дають можливість навчитись правильно діяти у разі небезпеки. Знання таких правил безпеки допоможе уникнути загрози і врятувати життя. Адже основною причиною нещасних випадків є незнання та порушення елементарних правил безпеки.

Отже, найголовніша рекомендація для усіх людей під час війни – дотримуйтесь правил пожежної безпеки, не нехтуйте сигналом «Повітряна тривога», а у разі виникнення надзвичайної ситуації чи виявлення вибухонебезпечних та підозрілих предметів, негайно телефонуйте по лінії 101 !

Не нехтуйте власною безпекою! Бережіть себе та своїх рідних!