Дрогобицький фаховий коледж нафти і газу

DROGOBYCH APPLIED COLLEGE OF OIL AND GAS

dkng@ukr.net
Приймальна комісія: +38 0681245325

«МОЛОДЬ НА СТОРОЖІ ЕНЕРГЕТИЧНОЇ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ»


Не зважаючи на нелегкі умови сьогодення, у Дрогобицькому фаховому коледжі нафти і газу 23-24 листопада 2022 року вперше відбулась студентська науково-технічна конференція «МОЛОДЬ НА СТОРОЖІ ЕНЕРГЕТИЧНОЇ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ», метою якої стало залучення студентської молоді до наукової роботи, стимулювання і підтримка її науково-дослідницької діяльності, обмін досвідом та досягненнями між студентською молоддю, науковцями та виробництвом.

Захід розпочався з хвилини мовчання для вшанування пам’яті загиблих унаслідок збройної агресії російської федерації.

Після цього до учасників конференції з вітальним словом звернувся директор коледжу Юрій Хомош. Привітали присутніх і гості заходу: Тарас Ілечко – начальник відділу моніторингу та позапланового контролю Управління Державної служби якості освіти у Львівській області, який в цей час працював у складі експертної групи з акредитації спеціальності 073 «Організація виробництва»,  Володимир Калинович – випускник коледжу, голова наглядової Ради коледжу,  генеральний директор ТОВ НВП “КАРАТ-БурСервіс”, Олег Витязь – доктор технічних наук, професор, директор Інституту нафтогазової інженерії Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу, Любомир Романишин – випускник коледжу, кандидат технічних наук, професор, директор інституту інженерної механіки Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу, Богдан Кишакевич – доктор економічних наук, професор кафедри математики та економіки Дрогобицького державного педагогічного університету імені Івана Франка, Марія Мацькович – кандидат педагогічних наук, директор Дрогобицької філії Інституту модернізації змісту освіти.

За тематикою власних досліджень та основними напрямами (секціями) конференції студенти усіх спеціальностей навчального закладу презентували пізнавальні й цікаві доповіді, які  в подальшому будуть опубліковані в електронному збірнику матеріалів студентської науково-технічної конференції «Молодь на сторожі енергетичної незалежності України».

Дякуємо всім викладачам, студентам та гостям конференції, котрі долучились до наукової і дослідницької роботи, обговорення актуальних питань та обміну досвідом! Разом ми вчимось і працюємо, розвиваємось і вдосконалюємось, йдучи до Перемоги! Разом ми сильні! Ми – Україна!

Більше фото: https://drive.google.com/drive/folders/1gh9R0X9VPuYIYkUTFniCiYh4HMtKAsGn?usp=share_link