Дрогобицький фаховий коледж нафти і газу

DROGOBYCH APPLIED COLLEGE OF OIL AND GAS

dkng@ukr.net
Приймальна комісія: +38 0681245325

Всеукраїнський тиждень права в коледжі


Традиційно, у грудні в Україні проводиться ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ТИЖДЕНЬ ПРАВА, з нагоди Дня прав людини (10 грудня), який пов’язаний із прийняттям Генеральною Асамблеєю ООН Загальної Декларації прав людини (1948 р.)

Долучились до нього і студенти Дрогобицького фахового коледжу нафти і газу. Впродовж тижня було проведено заходи, спрямовані на поглиблення та систематизацію правових знань студентів.

Виховну годину на тему “Права, свободи та обов’язки людини і громадянина” провели куратори груп І курсу. Під керівництвом викладача циклової комісії суспільно-гуманітарних дисциплін Петра Кузика відбулась олімпіада з ОСНОВ ПРАВОЗНАВСТВА. Найактивнішу участь у ній взяли студенти групи 21-Тр-1 та групи 21-М-1.

У центрі інтелектуального та творчого розвитку Дрогобицького фахового коледжу нафти і газу створено виставку навчальної та методичної літератури “Право в нашому житті”, яку організували працівники центру під керівництвом Наталії Партоли.

Студентами ІІ курсу підготовлено плакати та стінні газети на тему «Права людини». Також, проведено конкурс рефератів та презентацій на правову тематику.

Під керівництвом вихователя Галини Дідух у гуртожитку коледжу студенти переглянули та обговорили відеофільм про становлення та еволюцію прав людини.

Робота щодо формування правових знань у коледжі продовжується і надалі під час навчального процесу та виховних заходів!