Дрогобицький фаховий коледж нафти і газу

DROGOBYCH APPLIED COLLEGE OF OIL AND GAS

dkng@ukr.net
Приймальна комісія: +38 0681245325

Продовжуємо реалізацію проєкту «ГАЛУЗЕВА СТИПЕНДІЯ»!


ТОВ “Бурова компанія УКРБУРСЕРВІС” долучилася до програми стипендіальної підтримки обдарованої молоді Дрогобицького фахового коледжу нафти і газу!

07 березня 2023 р. у дистанційному форматі відбулося публічне представлення кандидатів на призначення галузевої стипендії для ТОВ “Бурова компанія УКРБУРСЕРВІС”, яка зголосилася долучитися до програми стипендіальної підтримки обдарованої молоді Дрогобицького фахового коледжу нафти і газу.

Нагадаємо, що проєкт «Галузева стипендія» нещодавно стартував у Дрогобицькому фаховому коледжі нафти і газу з метою мотивації і матеріальної підтримки обдарованої студентської молоді коледжу, яка навчається на 3-4 курсі очної форми навчання за спеціальностями, що належать до конкретної галузі знань та мають певні досягнення в навчанні, у науковій та громадській роботі. Підприємства, які беруть участь у цій програмі, мають змогу здійснювати підбір кадрів з числа перспективних студентів навчального закладу.

Вітаємо студентів коледжу – ВАСИЛЯ РОГАЦЬКОГО (студента групи 20-Б-1) та ІВАНА ПАРАЩИНЦЯ (студента групи 20-Е-1), які стали стипендіатами програми «Галузева стипендія» від ТОВ “Бурова компанія УКРБУРСЕРВІС”!

Вдячні за підтримку та спільну роботу над формуванням молодих фахівців керівництву компанії в особі ІГОРА СТЕФАНИШИНА!