Дрогобицький фаховий коледж нафти і газу

DROGOBYCH APPLIED COLLEGE OF OIL AND GAS

dkng@ukr.net
Приймальна комісія: +38 0681245325

Співпраця з виробництвом – основа підготовки фахівців!


07 березня на базі ТОВ «Діскавері – бурове обладнання (Україна)» відбулась робоча зустріч адміністрації Дрогобицького фахового коледжу нафти і газу та керівників виробничих підприємств.

У зустрічі взяли участь: Тарас Мелько – директор ТОВ «Діскавері – бурове обладнання (Україна)», Володимир Калинович – Голова спілки буровиків України, директор ТОВ НАП «КАРАТ-БурСервіс», Ігор Гук – виконавчий директор ТОВ «Бурова компанія «Горизонти» та представники Дрогобицького фахового коледжу нафти і газу – директор Юрій Хомош і викладач циклової комісії гірництва Остап Федик.

Основна тема зустрічі – активізація співпраці навчального закладу з виробництвом.

Як зазначив директор Дрогобицького фахового коледжу нафти і газу Юрій Хомош, така співпраця є надзвичайно важливою для усіх сторін, оскільки дозволяє краще підготувати майбутнього фахівця з потрібними компетентностями, підсилює їх практичну підготовку та мотивує до навчання.

Під час зустрічі відбулось ознайомлення з сучасними виробничими процесами та матеріальною базою ТОВ «Діскавері – бурове обладнання (Україна)» та ТОВ «Бурова компанія «Горизонти».

У результаті зустрічі підписана угода про співпрацю між Дрогобицьким фаховим коледжем нафти і газу та ТОВ «Діскавері – бурове обладнання (Україна)»!