Дрогобицький фаховий коледж нафти і газу

DROGOBYCH APPLIED COLLEGE OF OIL AND GAS

dkng@ukr.net
Приймальна комісія: +38 0681245325

“СВОЮ УКРАЇНУ ЛЮБІТЬ…”


8 березня у Дрогобицькому фаховому коледжі нафти і газу в рамках відзначення Шевченківських днів відбувся творчий захід, присвячений роковинам від дня народження Тараса Шевченка.
Студенти зворушливо декламували твори Тараса Григоровича і виконували музичні композиції. Лунало чимало пісень на вірші поета, та всі присутні в залі поринули в незабутню атмосферу поезії Великого Кобзаря…

На завершення заходу відбулось нагородження переможців Конкурсу читців поезій Тараса Шевченка та творчого конкурсу написання есе «Майбутнє України очима нащадків Шевченка», які організувала голова циклової комісії суспільно-гуманітарних дисциплін Ольга Підцерковна.
Вітаємо наших студентів, котрі перемогли у написанні есе «Майбутнє України очима нащадків Шевченка»!:
І місце: Марія Яців, студентка групи 22-М,Тр-1
ІІ місце: Назарій Косик, студент групи 22-Еп-1
ІІІ місце: Роман Михаць, студент групи 22-А-1

Дякуємо нашій талановитій, креативній молоді та організаторам чудового заходу – голові студентського профкому, викладачу циклової комісії суспільно-гуманітарних дисциплін Валентині Савчин, голові циклової комісії суспільно-гуманітарних дисциплін Ользі Підцерковній, заступнику директора з виховної роботи Петру Павлюку, культорганізатору Володимиру Гошку та усім, хто долучився до події!

Разом ми творчі, сильні та непереможні!!!

Дивитись більше фото