Дрогобицький фаховий коледж нафти і газу

DROGOBYCH APPLIED COLLEGE OF OIL AND GAS

dkng@ukr.net
Приймальна комісія: +38 0681245325

ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!


 

Щороку 1 вересня колектив Дрогобицького фахового коледжу нафти і газу вітає колегу, викладача,  керівника навчально-виробничої майстерні, Петлевича Михайла Євстаховича з Днем народження! Цьогорічні вітання особливі, оскільки Михайло Євстахович завершує свою трудову діяльність в коледжі. Сьогодні хочемо розповісти про його життєвий шлях та особистий внесок  у розвиток  Дрогобицького фахового коледжу нафти і газу.

Михайло Петлевич розпочав свою трудову діяльність  в 1971 році після закінчення військової служби, одночасно навчаючись на заочній формі в Дрогобицькому нафтовому технікумі ( тепер – Дрогобицький фаховий коледж нафти і газу).  Свій  робочий шлях він почав з посади водія цеху буріння, а згодом помічника бурильника та бурового майстра.

У 1986 році його було призначено на посаду керівника навчально-виробничого цеху буріння. Михайло Петлевич займався практичним навчанням студентів спеціальності “Буріння свердловин” . Під його керівництвом було пробурено багато свердловин на воду та дегазаційних свердловин. Цех також виконував роботи з буріння шурфів різного призначення.

Впродовж багатьох років Михайло Євстахович оновлював бурові установки та очолював роботи з будівництва приміщень технікуму й обслуговування автотранспорту. Завдяки його великому досвіду та наполегливості  було придбано різні транспортні засоби для навчального закладу, а також отримано матеріальну допомогу від різних установ і організацій. Зокрема, під його керівництвом було реалізовано кілька важливих проектів:  будівництво гаражів, шатрових дахів, огорожі коледжу, Каплички «Матір Божа з маленьким Ісусом на руках» та інших споруд, встановлення макету бурової установки та Пам’ятного каменю на території коледжу. Ці проєкти значно покращили інфраструктуру та умови праці в навчальному закладі.

Працюючи понад 30 років на різних посадах Михайло Петлевич активно сприяв розвитку Дрогобицького фахового коледжу нафти і газу. Його внесок у навчальну та виробничу діяльність неоціненний і його наполеглива праця дала плідні результати. Така багаторічна допомога є прикладом відданості та професійної відповідальності!

Колектив Дрогобицького фахового коледжу нафти і газу вітає Петлевича Михайла Євстаховича з Днем народження
і зичить йому сімейного затишку, радості від близьких і рідних, душевного спокою та Божої благодаті!
Вічної Вам молодості, здоров`я, добра та многая і благая літ!