Дрогобицький фаховий коледж нафти і газу

DROGOBYCH APPLIED COLLEGE OF OIL AND GAS

dkng@ukr.net
Приймальна комісія: +38 0681245325

Коледж – учасник Х Міжнародного галузевого форуму!


6-7 вересня 2023 року спільна делегація Дрогобицького фахового  коледжу нафти і газу та ТОВ “Діскавері – бурове обладнання” відвідали Х Міжнародний галузевий форум “Енергетична безпека – головний пріоритет розвитку нафтогазової галузі України” в місті Полтава. До складу делегації увійшли: директор Дрогобицького фахового  коледжу нафти і газу Юрій Хомош, голова наглядової ради коледжу Володимир Калинович, помічник директора з наукової роботи та зовнішніх зв’язків Остап Федик, викладач спецдисциплін спеціальності “Автомобільний транспорт” Василь Федик та виконавчий директор ТОВ “Діскавері – бурове обладнання” Тарас Мелько.

Цей форум традиційно є місцем зустрічі з потенційними замовниками і партнерами, що надає можливість всім учасникам поспілкуватись між собою, поділитись успішним досвідом, ознайомитись з інноваціями в галузі, новітніми технологіями та можливостями, а також налагодити співпрацю.

Цьогоріч головним завданням форуму було обговорення наступних стратегічно важливих питань:

– Забезпечення  енергетичної безпеки України;

– Формування нового наукового світогляду на основі сучасних наукових досягнень;

– Підготовка кваліфікованих кадрів для галузі.

В межах форуму представники коледжу взяли участь у спільному засіданні Спілки буровиків України, Спілки геологів та Асоціації «Нафта і газ України», де мали можливість під час вільної дискусії  обмінятись досвідом і обговорити актуальні питання.

Також представники Дрогобицького фахового  коледжу нафти і газу відвідали Полтавський фаховий коледж нафти і газу. В результаті зустрічі сторонами підписано угоду про співпрацю, розглянуто майбутні проєкти, які будуть спільно реалізовуватися навчальними закладами з метою  підвищення якості навчання студентів.

Для Полтавського фахового коледжу нафти і газу  представники дрогобицької делегації Володимир Калинович та Остап Федик  презентували свою книгу “Енергоефективне управління параметрами проектного профілю скерованих свердловин.