Дрогобицький фаховий коледж нафти і газу

DROGOBYCH APPLIED COLLEGE OF OIL AND GAS

dkng@ukr.net
Приймальна комісія: +38 0681245325

Обговорення освітньо-професійних програм


09.05.2024р. в рамках ІХ науково-практичної конференції «Нафта і газ. Наука – освіта – виробництво: шляхи інтеграції та інноваційного розвитку» відбулась зустріч учасників освітнього процесу Дрогобицького фахового коледжу нафти і газу, а саме: викладачів циклової комісії нафтогазової інженерії та технологій і здобувачів освіти спеціальності 185. Нафтогазова інженерія та технології  з Андрієм Васильовичем Петриканином – начальником бази виробничого постачання БУ «Укрбургаз» АТ «Укргазвидобування» .

Учасники зустрічі обговорили проєкт освтньо-професійної програми «Обслуговування і ремонт обладнання нафтових і газових промислів» підготовки фахових молодших бакалаврів за спеціальністю 185. Нафтогазова інженерія та технології.

Андрій Васильович високо оцінив рівень підготовленої та виставленої на обговорення освітньо-професійної програми. Як практик, вказав на достатній обсяг фахових освітніх компонентів та передбачених освітньо-професійною програмою навчальних і виробничих практик, а також на можливість здобувачів освіти особисто брати участь в освітньому процесі.

За результатами обговорення було прийнято рішення про те,  що запропонована освітньо-професійна програма «Обслуговування і ремонт обладнання нафтових і газових промислів»  може бути впроваджена в освітній процес для підготовки фахових молодших бакалаврів за спеціальністю 185. Нафтогазова інженерія та технології.