Дрогобицький фаховий коледж нафти і газу

DROGOBYCH APPLIED COLLEGE OF OIL AND GAS

dkng@ukr.net
Приймальна комісія: +38 0681245325
  • Головна
  • Новини
  • Участь у Конференції та підписання Меморандуму про співпрацю з Європейським інститутом безперервної освіти

Участь у Конференції та підписання Меморандуму про співпрацю з Європейським інститутом безперервної освіти


30 – 31 травня 2024 року у Львові відбувалась ХІ Міжнародна нафтогазова конференція Ньюфолк НКЦ «Колтюбинг. ГРП. Бурові сервіси. Геологія та геофізика». Захід зібрав провідних експертів галузі, дослідників та інноваторів для обговорення актуальних питань і нових тенденцій у сфері нафтогазової промисловості.

Дрогобицький фаховий коледж нафти і газу, як провідний заклад західного регіону, який здійснює підготовку фахівців для нафтогазової галузі, постійний учасник заходів такого формату.

Представили коледж на конференції: директор Юрій Хомош, заступник директора з навчальної роботи Марія Шимко, завідувач бурового відділення Андрій Андибур, викладач циклової комісії нафтогазової інженерії та технологій Остап Федик та здобувачі освіти спеціальність «Науки про Землю»: Андрій Балицький (група 21-Р-1) і Валерія Лехкар (група 23-Р-1).

Знаковою подією для закладу освіти стало підписання Меморандуму про співпрацю між Дрогобицьким фаховим коледжем нафти і газу та Європейським інститутом безперервної освіти.

Конференція є чудовою платформою для обміну досвідом, налагодження професійних контактів та знайомства з інноваціями галузі. Участь у таких заходах сприяє підвищенню рівня підготовки наших здобувачів освіти та їх професійному зростанню.

Дякуємо організаторам за можливість бути частиною такого важливого заходу!