Дрогобицький фаховий коледж нафти і газу

DROGOBYCH APPLIED COLLEGE OF OIL AND GAS

dkng@ukr.net
Приймальна комісія: +38 0681245325

Студентська рада оголошує старт виборчої кампанії!


02 жовтня відбудуться вибори на посаду ГОЛОВИ СТУДЕНТСЬКОЇ РАДИ

ДРОГОБИЦЬКОГО ФАХОВОГО КОЛЕДЖУ НАФТИ І ГАЗУ!

Якщо ти активна та творча людина, відчуваєш в собі сили представляти та захищати інтереси студентства, тобі небайдуже життя кожного студента в коледжі, у тебе є багато ідей та цікавих задумів. Якщо ти відчуваєш в собі лідерські якості та готовий поборотися за посаду Голови студентської ради – бери участь у виборах! Реєстрація триває до 25 вересня! Не прогав свій шанс вплинути на розвиток студентського життя! Це важливо для всіх нас!

Що ж таке студентське самоврядування? Насамперед, студентське самоврядування – це форма самоорганізації студентів, механізм представництва й відстоювання своїх прав, можливість самореалізації. Саме студентське самоврядування покликане захищати права студентів і бути їхнім представником в адміністрації коледжу! Це представництво студентів поза межами коледжу на заходах різних рівнів! Це зацікавленість у створенні можливостей для молоді в багатьох сферах освіти! Це організація конкурсів, свят! Це можливість створювати комфортні умови для себе та інших учасників освітнього процесу, можливість зробити все для того, щоб студентів Дрогобицького фахового коледжу нафти і газу знали та поважали! Цей перелік можна продовжувати, але найголовніше те, що СТУДЕНТСЬКЕ САМОВРЯДУВАННЯ – ЦЕ ЕНЕРГІЯ, ВПЕВНЕНІСТЬ, ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ, САМОВІДДАНІСТЬ І РЕЗУЛЬТАТИВНІСТЬ!

Якщо ти бажаєш ЗМІН, обов’язково БЕРИ участь у ВИБОРАХ та будь готовий відстоювати права студентів та старанно працювати заради нашої студентської громади!


Для участі у виборах тобі необхідно представити ПЕРЕДВИБОРЧУ ПРОГРАМУ КАНДИДАТА

 та заповнити АНКЕТУ:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd-x2DnQL1vVdnQUWQUFxmrg-rWjuE4R5eH_XcilKVJbDr9XA/viewform