Дрогобицький фаховий коледж нафти і газу

DROGOBYCH APPLIED COLLEGE OF OIL AND GAS

dkng@ukr.net
Приймальна комісія: +38 0681245325

ВІТАЄМО ВИПУСКНИКІВ 2024 РОКУ!


08.03.2024 р. відбулося вручення дипломів про завершення навчання здобувачам освіти освітньо-професійного ступеня «фаховий молодший бакалавр» спеціальності 073 «Менеджмент» освітньо-професійної програми «Організація виробництва» та спеціальності 185 “Нафтогазова інженерія та технології”, освітньо-професійної програми “Експлуатація газонафтопроводів та газонафтосховищ”.

Дорогі наші випускники, вітаємо вас із успішним завершенням навчання та віримо, що ви отримали в коледжі всі необхідні знання і навички для професійної роботи за фахом!
Впевнено йдіть за своєю мрією, досягайте успіху та нехай студентське життя залишається для вас світлим та добрим  спогадом!

Після вручення дипломів з випускниками спеціальності 073 «Менеджмент» освітньо-професійної програми «Організація виробництва» відбулось обговорення змісту освітньо-професійної програми. Випускники висловили своє задоволення змістом ОПП та  побажали в подальшому врахувати особливості виробництва на підприємствах нафтогазового комплексу, а також, більше приділити уваги  управлінню логістичних процесів та комунікаціям у менеджменті.

До обговорення були запрошені стейкхолдери: канд. екон. наук, доцент Дрогобицького державного педагогічного університету імені Івана Франка Ярослав ЛАПЧУК та докт. екон. наук, професор, завідувач кафедри економіки та маркетингу національного університету «Львівська політехніка» Максим БЕЗПАРТОЧНИЙ (онлайн). Вони поінформували випускників про можливості продовження навчання у зазначених вишах за першим бакалаврським рівнем вищої освіти за ОПП «Менеджмент підприємницької діяльності та ОПП «Маркетинг» та  висловили побажання:
– при розробці ОПП за спеціальністю 073 «Менеджмент» збільшити кількість вибіркових освітніх компонентів, з метою розширення індивідуальної траєкторії навчання здобувача освіти відповідно до уподобань;
– враховувати сучасні тренди у різних видах підприємницької діяльності.