Дрогобицький фаховий коледж нафти і газу

DROGOBYCH APPLIED COLLEGE OF OIL AND GAS

dkng@ukr.net
Приймальна комісія: +38 0681245325

Засідання наглядової ради коледжу


27 вересня 2023 року в Дрогобицькому фаховому коледжі нафти і газу відбулося спільне засідання наглядової ради коледжу та адміністрації навчального закладу.

На порядку денному були питання про результати діяльності Дрогобицького фахового коледжу нафти і газу за 2022-2023 н.р. та стратегічні цілі  на поточний навчальний рік, про які доповів директор коледжу Юрій Хомош.
Члени наглядової ради заслухали детальний звіт адміністрації про результати роботи, які були отримані за 2022-2023 навчальний рік,  виконання стратегічних цілей, що були затверджені педагогічною радою та наказом директора від 07.10.2022 року та надали свою позитивну оцінку отриманим результатам.
Присутні заслухали нові цілі, які адміністрація ставить на поточний навчальний рік.  Було відзначено членами наглядової ради їх актуальність сьогодні та важливість для реалізації. В результаті обговорення були сформовані та затверджені завдання для виконання на 2023-2024 навчальний рік та рекомендовано винести їх на обговорення і затвердження педагогічною радою коледжу.

Також учасники засідання обговорили загальні тенденції розвитку системи фахової передвищої освіти та їх вплив на діяльність коледжу в майбутньому.