Дрогобицький фаховий коледж нафти і газу

DROGOBYCH APPLIED COLLEGE OF OIL AND GAS

dkng@ukr.net
Приймальна комісія: +38 0681245325
  • Головна
  • Новини
  • “Сейсмічна діяльність планети та її економічні наслідки для людства”

“Сейсмічна діяльність планети та її економічні наслідки для людства”


До професійного свята Дня геолога 12 квітня в коледжі відбулась студентська конференція на тему “Сейсмічна діяльність планети та її економічні наслідки для людства”.

Під керівництвом викладачів Лілії Рубахи та Світлани Євлампієвої студенти підготували цікаві та змістовні доповіді й презентації про тектонічні природні надзвичайні ситуації, які сколихнули нашу планету  впродовж останніх місяців.

В своїх виступах учасники конференції обговорили питання попередження землетрусів, їх класифікацію. Цікавим був виступ студентки Ярини Тиндик про порівняння катастроф на атомних станціях Фукусіма в Японії та Чорнобиль в Україні. У своєму повідомленні студент Владислав Багній наголосив на  позитивному значенні сейсмічних хвиль та їх використання при геофізичних методах пошуків нафти і газу. Економічні ризики та наслідки сейсмічної активності планети для населення обґрунтували студентки Іванна Кірда та Христина Бокало.

Студентська конференція мала пізнавальне та наукове значення, а кращі доповідачі були нагороджені грамотами за свої дослідження.

Більше фото за покликанням: https://drive.google.com/drive/folders/1y_1fql9grZrHRxaquBkGlzECzpvg7lgl?usp=share_link