Дрогобицький фаховий коледж нафти і газу

DROGOBYCH APPLIED COLLEGE OF OIL AND GAS

dkng@ukr.net
Приймальна комісія: +38 0681245325

Екскурсія на виробничі об’єкти


В основі формування молодого фахівця нафтогазового спрямування, як висококваліфікованого спеціаліста, лежить практико-орієнтоване навчання, яке передбачає максимальне залучення студентів закладів освіти до виробничих процесів на об’єктах галузі. Можна багато читати літератури, можна багато переглядати відеоматеріалів, спілкуватись із представниками виробництва, але це все не замінить реальне бачення виробництва на власні очі.

Дрогобицький фаховий коледж нафти і газу, з початку нового навчального року, приділяє максимальні зусилля, щоб студенти могли побачити те, заради чого вони поступили на обрану ними спеціальність.

4 жовтня 2022 року, студенти спеціальностей «Гірництво», «Нафтогазова інженерія та технології» і «Науки про землю» відвідали бурову свердловину БК «Горизонти». Організатор поїздки – голова циклової комісії Ярослав Савчин.

Студентів супроводжували адміністрація та викладачі коледжу, які також мали змогу побачити виробничі процеси спорудження свердловини, а саме: Андрій Андибур – завідувач бурового відділення, Тарас Яців – завідувач відділення нафтогазової інженерії та технології і викладачі Володимир Савчин, Василь Федик, Михайло Савчин, Михайло Петлевич, Орест Цапів.

Виконавчий директор БК «Горизонти», випускник нашого коледжу Ігор Гук, із задоволенням провів екскурсію та відповів на всі питання, які були задані.

Приємним, також, є те, що вже в черговий раз, перебуваючи на таких заходах, ми зустрічаємо наших випускників. Це підтверджує високий рівень підготовки фахівців у нашому коледжі.

Адміністрація Дрогобицького фахового коледжу нафти і газу висловлює подяку керівництву, а саме Гуку Ігору Володимировичу, за надану можливість відвідувати виробничі об’єкти компанії!