Дрогобицький фаховий коледж нафти і газу

DROGOBYCH APPLIED COLLEGE OF OIL AND GAS

dkng@ukr.net
Приймальна комісія: +38 0681245325
  • Головна
  • Новини
  • Завершуємо рік та підводимо підсумки спільної роботи з благодійними організаціями

Завершуємо рік та підводимо підсумки спільної роботи з благодійними організаціями


19 грудня в Дрогобицький фаховий коледж нафти і газу завітали представники благодійних організацій-партнерів коледжу, щоб представити завершений у поточному році проєкт – встановлення спортивних тренажерів.
Впродовж року Дрогобицький фаховий коледж нафти і газу активно співпрацював із благодійними організаціями з метою забезпечення умов проживання внутрішньо переміщених осіб в гуртожитку навчального закладу. На початку 2023 року за фінансової підтримки Агентства ООН у справах біженців та Українського гуманітарного фонду було зроблено капітальний ремонт значної частини приміщень гуртожитку. Навчальний заклад отримував благодійну допомогу для задоволення потреб та покращення умов проживання внутрішньо переміщених осіб, що сприяло покращенню матеріальної бази коледжу.
На завершення року БО «Міжнародний фонд охорони здоров’я та навколишнього середовища «Регіон Карпат» встановив на території коледжу спортивні тренажери, якими зможуть користуватись особи з числа ВПО, які проживають в гуртожитку та студенти навчального закладу.
Як зазначив заступник міського голови Дрогобича з питань діяльності виконавчих органів, гуманітарних та соціальних відносин Юрій Кушлик, така спільна робота навчальних закладів та благодійних організацій сприяє вирішенню існуючих проблем забезпечення умов проживання внутрішньо переміщених осіб на теренах Дрогобиччини. Юрій Кушлик висловив свої сподівання на продовження співпраці для досягнення спільної мети – нашої Перемоги!