Дрогобицький фаховий коледж нафти і газу

DROGOBYCH APPLIED COLLEGE OF OIL AND GAS

dkng@ukr.net
Приймальна комісія: +38 0681245325

ЗМАГАННЯ З ФУТЗАЛУ


19-21 березня 2024 року в коледжі відбулись змагання з футзалу «ВІДКРИТИЙ КУБОК Дрогобицького фахового коледжу нафти і газу». Організатор змагань – циклова комісія фізичного виховання та захисту України Дрогобицького фахового коледжу нафти і газу.

У змаганнях взяли участь 16 команд закладів загальної середньої освіти Дрогобицької та Меденицької ОТГ та команда Дрогобицького фахового коледжу нафти і газу – організатора турніру.

За підсумками змагань, перемогу здобула команда Дрогобицького фахового коледжу нафти і газу!

ІІ місце посіла команда Меденицька СЗШ І-ІІІ ст.

ІІІ місце – команда Лішнянська НВК І-ІІІ ст.

ІV місце – команда Грушівська ЗЗСО І-ІІІ ст.

Також, у турнірі було визначено кращих гравців:

Кращий бомбардир – Білий Назар (команда Дрогобицького фахового коледжу нафти і газу)

Кращий воротар – Захаряк Захарій (команда Лішнянсько НВК І-ІІІ ст.)

Переможці та призери змагань отримали пам’ятні нагороди та подарунки від організаторів.

Щиро вдячні за підтримку і сприяння начальнику відділу освіти виконавчих органів ДМР Роману Грицаю, головному спеціалісту відділу з питань фізичної культури та спорту ДМР Ірині Криницькій, завідувачу сектору фізичної культури молоді та спорту Меденицької селищної ради Володимиру Ільницькому, головному арбітру турніру Ігорю Грабовенському та всім хто долучився до організації змагань!

Дякуємо за організацію змагань з футзалу директору коледжу Юрію Хомошу, заступнику директора з виховної роботи Ользі Підцерковній, керівнику фізичного виховання Богдану Піцю, викладачам циклової комісії фізичного виховання та захисту України: Василю Петренку, Василю Романському, Андрію Суді!

Вітаємо молодих спортсменів, які взяли участь у турнірі, переможців і їх керівників! Пишаємося вашими досягненнями та бажаємо наснаги, успіхів і подальших перемог!