Дрогобицький фаховий коледж нафти і газу

DROGOBYCH APPLIED COLLEGE OF OIL AND GAS

dkng@ukr.net
Приймальна комісія: +38 0681245325

Конференції, форуми та виставки – нові можливості!


Впродовж жовтня 2023 року колектив коледжу брав активну участь у наукових заходах, які проводилися передовими навчальними закладами, організаціями та компаніями нафтогазового профілю.

Так, 13 жовтня 2023 р. представники коледжу, в особі директора Юрія Хомоша та помічника директора з наукової роботи та зовнішніх зв’язків Остапа Федика, були учасниками Міжнародного нафтогазового форуму. Це був важливий науковий захід, приурочений потенціалу Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу, напрацьованому новою командою в рамках розвитку співпраці між НАК «Нафтогаз», галузевими і профільними міністерствами і відомствами, провідними вітчизняними та іноземними нафтогазовидобувними, сервісними компаніями, науково-освітніми та навчальними закладами, в тому числі з Дрогобицьким фаховим коледжем нафти і газу.

В рамках цього заходу делегація коледжу підписала договори про співпрацю з новими партнерами ТОВ Наукове виробниче підприємство “Сервісбудмонтаж” та ТОВ НВП «Шельф інженіринг». Вітаємо наших нових партнерів!

17-18 жовтня Дрогобицький фаховий коледж нафти і газу був представлений на VII КИЇВСЬКІЙ НАФТОГАЗОВІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ НЬЮФОЛК НКЦ, яка відбувалася в рамках VIII Міжнародної спеціалізованої виставки “НАФТОГАЗЕКСПО” у місті Києві. У цьому заході коледж представляла команда у складі: директора Юрія Хомоша, заступника директора Марії Шимко, завідувача відділення Андрія Андибура, завідувача навчально-виробничої практики Ярослава Савчина, помічника директора Остапа Федика, голови циклової комісії Тетяни Даниляк та викладача спеціалізованих дисциплін Василя Федика.

Знаним результатом роботи у цих заходах є підписання нової угоди про співпрацю із ТОВ «Українська бурова компанія». Вдячні випускнику коледжу Івану Міськовичу та нашим партнерам Андрію Закревському та його команді за співпрацю!

Важливим результатом роботи делегації навчального закладу в Києві є участь у ІV З’їзді Спілки буровиків України, яка також відбулася 18 жовтня. На даному з’їзді обговорювалися результати діяльності Спілки, обрано новий керівний склад організації, куди ввійшов і директор Дрогобицького фахового коледжу нафти і газу Юрій Хомош.

Вагомим для навчального закладу є відзначення на даному заході працівників Дрогобицького фахового коледжу нафти і газу, які зробили значний внесок у розвиток бурової справи. Так, медаллю за заслуги у розвитку бурової справи був нагороджений член Спілки Буровиків України, завідувач навчально-виробничої практики Дрогобицького фахового коледжу нафти і газу Ярослав Савчин, з чим його і вітаємо!