Дрогобицький фаховий коледж нафти і газу

DROGOBYCH APPLIED COLLEGE OF OIL AND GAS

dkng@ukr.net
Приймальна комісія: +38 0681245325

Налагоджуємо співпрацю та відкриваємо нові можливості!


27 лютого 2024 року Дрогобицький фаховий коледж нафти і газу з робочим візитом відвідали представники компанії, яка вже тривалий час є партнером коледжу – Львівська філія «ГАЗМЕРЕЖІ».

Компанія «ГАЗМЕРЕЖІ» забезпечує стабільною доставкою газу все більше споживачів у різних областях України. За своїми виробничими показниками та чисельністю працівників Львівська філія «ГАЗМЕРЕЖІ» належить до категорії найбільших підприємств на території Львівської області.

Під час візиту начальником Дрогобицького УЕГГ Миколою БУНЕМ та його колегами – начальником Департаменту управління персоналом Світланою МІНЧЕНКО та менеджером з персоналу Іванною ШЕРЕМЕТ, було представлено для студентів актуальну інформацію про компанію, її діяльність та пропозиції для працевлаштування випускників Дрогобицького фахового коледжу нафти і газу.

Після зустрічі зі студентами відбувся діалог із розробниками освітньо-професійної програми «Експлуатація газонафтопроводів і газонафтосховищ» та студентами-випускниками цієї програми. Голова циклової комісії нафтогазової інженерії та технологій Тетяна ДАНИЛЯК детально розповіла про особливості освітньо-професійної програми та запропонувала представникам компанії Львівської філії «ГАЗМЕРЕЖІ» напрями співпраці щодо її вдосконалення у майбутньому.

Гостей ознайомили з матеріально-технічною базою Дрогобицького фахового коледжу нафти і газу, продемонстрували навчальні аудиторії та лабораторії, які використовуються в процесі підготовки фахівців спеціальності «Нафтогазова інженерія та технології».