Дрогобицький фаховий коледж нафти і газу

DROGOBYCH APPLIED COLLEGE OF OIL AND GAS

dkng@ukr.net
Приймальна комісія: +38 0681245325

Ньюфолк НКЦ «Буріння, бурові сервіси та екологія»


У важкий час сьогодення  надзвичайно важливо працювати заради перемоги на всіх можливих напрямах та займатись тою справою, яка принесе користь нашій державі!

Саме для цього команда НКЦ «Ньюфолк» 27 жовтня 2022 року у місті Лева провела ІІ Львівську антикризову нафтогазову конференцію «Буріння, бурові сервіси та екологія» для обговорення та вирішення нагальних питань у нафтогазовому секторі України.

Конференції НКЦ «Ньюфолк» – це найбільший в Україні майданчик висвітлення технологічної складової розвитку нафтогазової галузі. Учасниками таких заходів є провідні фахівці України та закордону, освітяни і науковці.

У складі делегації Дрогобицького фахового коледжу нафти і газу брали участь Юрій Хомош – директор коледжу, Андрій Андибур – завідувач бурового відділення, Ярослав Савчин – завідувач навчально-виробничою практикою та Василь Федик – викладач циклової комісії нафтогазової інженерії та технологій і автомобільного транспорту.

На конференції панувала дружня атмосфера, яка була підсилена професіоналізмом доповідачів. Також, приємно було зустріти на такому заході випускників Дрогобицького фахового коледжу нафти і газу – доповідачів конференції. Це, звичайно, свідчить про  високу якість підготовки фахівців у навчальному закладі.

Адміністрація колежу висловлює подяку генеральному директору НКЦ «Ньюфолк» Андрію Закревському та всій команді НКЦ «Ньюфолк» за участь у ІІ Львівській антикризовій нафтогазовій конференції «Буріння, бурові сервіси та екологія»!