Дрогобицький фаховий коледж нафти і газу

DROGOBYCH APPLIED COLLEGE OF OIL AND GAS

dkng@ukr.net
Приймальна комісія: +38 0681245325

Об’єктове тренування для студентів


У Дрогобицькому фаховому коледжі нафти і газу за сприяння начальника штабу цивільної оборони Романа Свястина та працівників Дрогобицького РУ ГУ ДСНС України у Львівській області було проведено об’єктове тренування з евакуації персоналу та гасіння умовної пожежі.

Під час проведення тренування працівники ДСНС розповіли студентам про основні причини виникнення пожеж, дотримання правил пожежної безпеки, дії при пожежі, правила евакуації з приміщень, принципи запобігання пожежі та застосування первинних засобів пожежогасіння.

Надзвичайники провели інструкторсько-методичні заняття з мінної безпеки, на яких розповіли про поведінку з вибухонебезпечними предметами.

Після теоретичних занять працівниками ДСНС проведено практичне відпрацювання з гасіння умовної пожежі.Студентам було надано можливість ліквідувати пожежу наявними вогнегасниками та зі ствола пожежного автомобіля.

Дякуємо працівникам Дрогобицького РУ ГУ ДСНС України в Львівській області за проведені заняття та тренування для наших студентів!