Дрогобицький фаховий коледж нафти і газу

DROGOBYCH APPLIED COLLEGE OF OIL AND GAS

dkng@ukr.net
Приймальна комісія: +38 0681245325

Працюємо над реалізацією проєктів!


01 листопада 2022 року Дрогобицький фаховий коледж нафти і газу з робочим візитом відвідав голова Наглядової ради навчального закладу, голова Спілки буровиків України Володимир Калинович.

Володимир Миколайович, окрім того, що є головою Наглядової ради коледжу, є випускником навчального закладу та завжди вболіває за те, щоб Дрогобицький фаховий коледж нафти і газу безперервно розвивався та удосконалювався. Саме тому, предметом зустрічі було обговорення реалізованих та запланованих проєктів, які скеровані на покращення навчального процесу та оновлення матеріальної бази закладу.

На початку зустрічі Володимир Калинович відзначив грамотою викладача циклової комісії гірництва Остапа Федика за вагомий внесок у розвиток спеціальності 184 «Гірництво» та значні досягнення в науково-педагогічній діяльності.  Остап Федик презентував навчальний посібник «Буріння свердловин на воду», який був опублікований  у співавторстві з професорами Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу. Цей посібник переданий авторами у кількості двадцяти примірників користувачам бібліотеки Дрогобицького фахового коледжу нафти і газу.

Також, під час зустрічі обговорено проєкти, над якими розпочинається робота у коледжі, зокрема, щодо відкриття лабораторії та кабінету буріння свердловин на воду, стипендіальної підтримки від виробництва обдарованої молоді та оновлення матеріально-технічної бази коледжу.