Дрогобицький фаховий коледж нафти і газу

DROGOBYCH APPLIED COLLEGE OF OIL AND GAS

dkng@ukr.net
Приймальна комісія: +38 0681245325

СИМВОЛ ДУХОВНОСТІ ТА ВІРИ


07 квітня, в день свята Благовіщення Пресвятої Богородиці колектив Дрогобицького фахового коледжу нафти і газу спільною молитвою відзначив 15-ту річницю встановлення та освячення Каплички «Матір Божа з маленьким Ісусом на руках», яка знаходиться на території навчального закладу.

В це світле церковне свято Благовіщення з вітальним словом до колективу звернувся директор коледжу Юрій Хомош, попередні керівники навчального закладу Павло Янів, Мирон Баб`як та головний архітектор і розробник проєкту Каплички Остап Федоришин, бажаючи всім присутнім миру, добра та міцної віри!

Святу Літургію біля Каплички провели капелан навчального закладу отець Андрій та отець Дмитро. Священнослужителі поблагословили усіх присутніх окропленням освяченою водою та в день великого християнського свята закликали нести слова добра, миру та любові нашим ближнім!

Під час урочистості зворушливо лунали поезії та пісні у виконанні студентів навчального закладу, які надихали усіх присутніх до добрих та благородних вчинків.

Згадаємо як це було: