Дрогобицький фаховий коледж нафти і газу

DROGOBYCH APPLIED COLLEGE OF OIL AND GAS

dkng@ukr.net
Приймальна комісія: +38 0681245325

СТИПЕНДІАЛЬНА ПІДТРИМКА ОБДАРОВАНОЇ МОЛОДІ!


20 лютого 2023 року у Дрогобицькому фаховому коледжі нафти і газу вперше відбулося спільне засідання стипендіальної комісії та представників виробництва, які зголосилися взяти участь у проєкті «Галузева стипендія» – Голова спілки буровиків України, директор ТОВ НАП «КАРАТ-БурСервіс» Володимир Калинович та Голова Благодійного фонду «Освіта нафтогазового комплексу України» Володимир Малик.

Даний проєкт має на меті мотивувати і матеріально підтримати обдаровану студентську молодь Дрогобицького фахового коледжу нафти і газу, яка навчається на 3-4 курсі очної форми навчання за спеціальностями, що належать до конкретної галузі знань та мають певні досягнення у навчанні, в науковій та громадській роботі.

Порядок призначення галузевих стипендій представлений у Додатку 3 Положення про правила призначення академічних стипендій у Дрогобицькому фаховому коледжі нафти і газу.

Цьогоріч стипендіатами даної програми стали два студенти спеціальності 184. «Гірництво» – Максим Болонний (група 20-Б-2) та Володимир Ільницький-Рибчич (група 19-Б-2), також студенти спеціальності 185. «Нафтогазова інженерія та технології» – Мар`ян  Станчишин (група 20-Е-1) і Роман Сорока (група 20-М-1). Студенти впродовж другого семестру отримуватимуть додаткову стипендію від представників виробництва та є реальними претендентами на подальше працевлаштування у компанії, яка є спонсором програми стипендіальної підтримки.

Щиро вітаємо наших студентів стипендіатів! Це перші результати їх роботи над собою, як майбутніх фахівців!

Щиро вдячні нашим партнерам, які першими зголосилися підтримати цю ініціативу стипендіальної підтримки обдарованої молоді!

Також, запрошуємо всіх охочих представників виробництва долучитися до проєкту «Галузева стипендія» та спільно допомагати у формуванні молодих спеціалістів для стратегічних галузей економіки нашої Країни!