Дрогобицький фаховий коледж нафти і газу

DROGOBYCH APPLIED COLLEGE OF OIL AND GAS

dkng@ukr.net
Приймальна комісія: +38 0681245325

ШЕВЧЕНКІВСЬКІ ДНІ В КОЛЕДЖІ


«СВІТЛИЙ ГЕНІЙ ШЕВЧЕНКА»

Тарас Шевченко – це символ незламності та стійкості національного духу, нашого відродження . Безсмертна могутня сила його таланту у сьогоденні набуває знакового підтексту, гартує нас і спонукає до боротьби, а його пророче та невмируще слово – є тією рушійною силою, яка веде нас до Перемоги:

«Борітеся – поборете!
Вам Бог помагає!
За вас правда, за вас слава
І воля святая!»

13 березня 2024 року здобувачі освіти Дрогобицького фахового коледжу нафти і газу разом з викладачем комісії суспільно-гуманітарних дисциплін Шимко Уляною Ярославівною провели урочистий захід «СВІТЛИЙ ГЕНІЙ ШЕВЧЕНКА» присвячений 210-ій річниці від дня народження Тараса Шевченка.

Велика подяка за підтримку і реалізацію ідеї голові циклової комісії суспільно-гуманітарних дисциплін Піць Лесі Степанівні і викладачу Михайлишину Іллі Степановичу.

 

 


Флешмоб “ШЕВЧЕНКОВА ХВИЛЯ”!

До Дня народження Тараса Григоровича Шевченка  в коледжі організовано флешмоб “ШЕВЧЕНКОВА ХВИЛЯ”, до  якого долучились здобувачі освіти різних спеціальностей та курсів, викладачі та методисти Дрогобицького фахового коледжу нафти і газу. Учасники обирали улюблений уривок з “Кобзаря” та декламували його.

Щиро дякуємо викладачу циклової комісії суспільно-гуманітарних дисциплін Уляні Паращак за організацію флешмобу та всім, хто підхопив “ШЕВЧЕНКОВУ ХВИЛЮ”!


Виставка “МІЙ КОБЗАР”

У Центрі інтелектуального та творчого розвитку (бібліотека) Дрогобицького фахового коледжу нафти і газу організовано виставку “Мій Кобзар”.

З нагоди 210-ї річниці від Дня народження Тараса Шевченка в коледжі зібрали примірники “Кобзаря” різних років видання, найменшого й найбільшого розмірів.

«КОБЗАР» – книга, через яку українським словом уперше заговорили не відомі досі для елітарної культури світи.

Дякуємо заступнику з виховної роботи Ользі Підцерковній та всім хто долучився до організації виставки!

 


«СОЛОВ’ЇНЕ– SHOW» в Дрогобицькому фаховому коледжі нафти і газу!

Модно, пізнавально, стильно, креативно, а головне – по-сучасному розкрити багатогранність особистості Тараса Шевченка, саме такий підхід обрали організатори заходу: викладач української мови та літератури Уляна Паращак та методист Центру професійного розвитку, викладач іноземної мови Ірина Слімаковська.

Викладачі та студенти коледжу відзначили День народження великого Тараса Григоровича в найкращий спосіб – через мистецтво та конкурси. У заході брали участь дві команди: “Тарасовичі” та “Фанати Шевченка”, які змагалися у 7 захоплюючих раундах.

Дякуємо всім, хто брав участь у “Солов’їному-SHOW “, за вашу енергію та творчий підхід. Окрема подяка гостям за позитивні відгуки! Нехай наше життя завжди буде сповнене віршами та мистецтвом, а дух Тараса Григоровича буде завжди поруч з нами!