Дрогобицький фаховий коледж нафти і газу

DROGOBYCH APPLIED COLLEGE OF OIL AND GAS

dkng@ukr.net
Приймальна комісія: +38 0681245325

Баран Віталій Володимирович


Загальна інформація: 

Посада: викладач

Категорія: спеціаліст  вищої категорії.

Дисципліна: Фізика і астрономія, Фізика.

Освіта:

У 1998 році закінчивДрогобицький педагогічний ліцей (фізико-математичний профіль).

У 2003 році закінчивДрогобицький державний педагогічний університет імені Івана Франка і отримав повну вищу освіту за спеціальністю «Педагогіка і методика середньої освіти. Фізика та основи інформатики» та здобув кваліфікацію вчителя фізики, астрономії, безпеки життєдіяльності та основ інформатики.

У 2004 році закінчивДрогобицький державний педагогічний університет імені Івана Франка і отримав повну вищу освіту за спеціальністю «Педагогіка і методика середньої освіти. Фізика» та здобув кваліфікацію магістра педагогічної освіти, викладача фізики.

У 2018 році закінчив Сумський державний університет і здобув кваліфікацію «Магістр» за спеціальністю «Енергетичне машинобудування», освітня програма «Холодильні машини і установки».

Науково-методична робота:

Автор навчально-методичних комплексів, конспектів лекцій, програм навчальних дисциплін, інструкцій для проведення лабораторних робіт, тестових завдань для проведення модульних і тематичних контрольних робіт, методичних рекомендацій для організації індивідуальної та самостійної роботи студентів з дисциплін:  «Фізика і астрономія», «Фізика».

Додаткова інформація: