Дрогобицький фаховий коледж нафти і газу

DROGOBYCH APPLIED COLLEGE OF OIL AND GAS

dkng@ukr.net
Приймальна комісія: +38 0681245325

Болонний Василь Тарасович


Загальна інформація:

Посада: викладач.

Науковий ступінь, вчене звання, категорія: кандидат технічних наук, доцент, спеціаліст вищої категорії, викладач-методист.

Навчальні дисципліни: нафтоперекачувальні станції; технічне обслуговування, ремонт та монтаж обладнання нафтових і газових промислів; трубопровідний транспорт нафти і газу; нештатні ситуації в трубопровідному транспорті.

Освіта:

У 1986 році закінчив середню школу №1 м. Дрогобич, Львівської області. У 1996 році закінчив навчання у Івано-Франківському державному технічному університеті нафти і газу на механічному факультеті та здобув спеціальність «інженер механік» освітньо-кваліфікаційного рівня «спеціаліст».

З 2001 по 2006 роки був прикріплений пошукачем до кафедри «Транспорту і зберігання нафти і газу» Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу.

З 2001 по 2012 роки працював слюсарем, машиністом технологічних установок, начальником зміни Дрогобицького нафтопровідного управління ДАТ «Магістральні нафтопроводи «Дружба». Роботу на виробництві поєднював з освітньою діяльністю у  навчальному закладі.

У червніі 2006 року захистив дисертацію на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук за спеціальністю 05.15.13 «Нафтогазопроводи, бази та сховища». З 2010 року член-кореспондент Української нафтогазової академії. На даний час докторант кафедри «Газонафтопроводи та газонафтосховища» Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу.

Науково-методична робота:

За роки педагогічної діяльності учасник понад 10 міжнародних науково-практичних конференцій, автор 30 наукових праць у фахових виданнях, 3 навчальних посібників, одержав 2 патенти на винаходи, розробник державних стандартів за ступенем вищої освіти «молодший спеціаліст» за фахом «Переробка нафти і газу» та «Помічник бурильника» на рівні кваліфікованого робітника.

Сфера наукових інтересів – аварійність магістральних нафтопроводів та їх енергетична безпека.

Автор навчально-методичних комплексів, конспектів лекцій, програм навчальних дисциплін, методичних рекомендацій для організації самостійної роботи студентів з дисциплін: «Нафтоперекачувальні станції», «Технічне обслуговування, ремонт і монтаж обладнання нафтових і промислів», «Трубопровідний транспорт нафти і газу», «Нештатні ситуації в трубопровідному транспорті».

Додаткова інформація:

Е-mail: bolonnijvasil@gmail.comvtb281972@ukr.net, bolonnijvasil@dkng.net.ua

Профіль у Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100004921034622

ORCID iD: https://orcid.org/0000-0003-3012-1121