Дрогобицький фаховий коледж нафти і газу

DROGOBYCH APPLIED COLLEGE OF OIL AND GAS

dkng@ukr.net
Приймальна комісія: +38 0681245325

Бреньо Віктор Богданович


Загальна інформація:

Посада: викладач

Категорія: спеціаліст  вищої категорії.

Дисципліна: фізика і астрономія; фізика; електрообладнання промислів.

Освіта:

У 1996 році закінчив Дрогобицький державний педагогічний університет імені Івана Франка і отримав вищу освіту за спеціальністю «Фізика та технічна творчість» та здобув кваліфікацію вчителя фізики, та організатора технічної творчості.

У 2001 році закінчив в.н.з. освіти інститут Управління  і отримав вищу освіту за спеціальністю

«Менеджмент організацій» та здобув кваліфікацію спеціаліста: менеджер – економіст.

У 2006 році закінчив в.н.з Дрогобицький нафтовий технікум за спеціальністю «Монтаж, обслуговування засобів і систем автоматизації технологічного виробництва» та здобув кваліфікацію молодшого спеціаліста: технік – електромеханік.

У 2020 році закінчив Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу за спеціальністю «Електроенергетика електротехніка та електромеханіка» та здобув кваліфікацію спеціаліста: Ступінь вищої освіти – Магістр.

Науково-методична робота:

Участь у “Круглих столах” щодо обміну досвідом у єдності вимог, а також методики викладання і оцінювання знань серед фізиків і викладачів коледжу;

Розробка презентаційних навчально-методичних матеріалів у слайдах в програмі PowerPoint. Автор навчально-методичних комплексів, конспектів лекцій, програм навчальних дисциплін, інструкцій для проведення лабораторних робіт, тестових завдань для проведення модульних і тематичних контрольних робіт, методичних рекомендацій для організації індивідуальної та самостійної роботи студентів з дисциплін: «Фізика і астрономія», «Фізика».

Додаткова інформація: