Дрогобицький фаховий коледж нафти і газу

DROGOBYCH APPLIED COLLEGE OF OIL AND GAS

dkng@ukr.net
Приймальна комісія: +38 0681245325

Галелюк Андрій Зіновійович


Загальна інформація: 

Посада: викладач.

Категорія: спеціаліст І категорії.

Дисципліна: фізика і астрономія; теоретичні основи холодильної техніки; кондиціювання повітря; холодильна технологія; холодильно-компресорні машини та установки.

Освіта:

У 1988 році закінчив середню школу №14 м. Дрогобич, Львівської обл.

З 1988 по 1993 р. р. навчався на радіофізичному факультеті Київського національного університету ім. Т. Шевченка за спеціальністю «Радіофізика та електроніка»

У 2007-2009 р. р. навчався у Дрогобицькому педагогічному університеті ім. І. Франка і здобув ступінь вищої освіти «Магістр» зі спеціальності «Педагогіка і методика середньої освіти.Фізика».

У 2017-2018 р. р. навчався  в Сумському державному університеті і здобув ступінь вищої освіти «Магістр» зі спеціальності «Енергетичне машинобудування».

Науково-методична робота:

Автор навчально-методичних комплексів, конспектів лекцій, програм навчальних дисциплін, методичних рекомендацій для організації самостійної роботи, інструкцій для виконання лабораторних і практичних робіт з дисциплін «Фізика і астрономія», «Теоретичні основи холодильної техніки», «Кондиціювання повітря», «Холодильна технологія», «Холодильно-компресорні машини та установки».

Додаткова інформація: