Дрогобицький фаховий коледж нафти і газу

DROGOBYCH APPLIED COLLEGE OF OIL AND GAS

dkng@ukr.net
Приймальна комісія: +38 0681245325

Галелюк Іраїда Олександрівна


Загальна інформація:

Посада: викладач.

Науковий ступінь, вчене звання, категорія: спеціаліст вищої категорії, викладач-методист.

Навчальні дисципліни:  зарубіжна література, культурологія.

Освіта:

У 1969 році закінчила середню школу с. Ясениця, Турківського району, Львівської області.

У 1977 році закінчила Дрогобицький педагогічний інститут імені Івана Франка і отримала повну вищу освіту за спеціальністю  «Українська мова і література» та здобула кваліфікацію: вчитель української мови та літератури.

У 1985 році закінчила Дрогобицький педагогічний інститут імені Івана Франка за спеціальністю  «Російська  мова і література» і  отримала  кваліфікацію: вчитель російської мови та літератури.

Науково-методична робота:

Автор навчально-методичних комплексів, конспектів лекцій, програм навчальних дисциплін, методичних рекомендацій для організації індивідуальної  та самостійної роботи студентів, розробок  виховних заходів.

Автор друкованих статей:

«Вдосконалення методики викладання Української та зарубіжної культури у вищих технічних закладах I-II рівня акредитації (матеріали регіонально-науково-методичної конференції м.Івано-Франківськ)».

«Інтерактивні методи навчання на заняттях Зарубіжної літератури (науково-педагогічний журнал «Молодь і ринок» м. Дрогобич)».

Автор доповіді на тему: «Формування політ-культурної компетентності і майбутнього фахівця у закладах фахової передвищої освіти засобами художньої літератури » (обласне методоб’єднання).

Автор книг: «Мамина зоря» (2009) та « Віват тобі, Нафто!»(2015)

На даний час працюю над проблемною темою: «Проблеми теорії і практики сучасного заняття зарубіжної літератури».

Додаткова інформація:

Продовжую приймати активну участь у громадській роботі, у спілкуванні із колишніми випускниками коледжу, за багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у підготовку висококваліфікованих спеціалістів нагороджена грамотами і подяками коледжу та Радою директорів ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації Львівської області, дипломант  ІІ ступеня XIV конкурсу ім. Мирона Утриська.

Email: iraidagaleluk@gmail.com