Дрогобицький фаховий коледж нафти і газу

DROGOBYCH APPLIED COLLEGE OF OIL AND GAS

dkng@ukr.net
Приймальна комісія: +38 0681245325

Даниляк Тетяна Василівна


Загальна інформація:

Посада: викладач

Науковий ступінь, вчене звання, категорія: викладач вищої категорії.

Навчальні дисципліни: трубопровідна арматура магістральних газонафтопроводів; експлуатація об’єктів зберігання та розподілу газу і нафтопродуктів; експлуатація газових мереж середнього та низького тисків; основи нафтової і газової промисловості.

Освіта: 

У 1997році закінчила середню школу №4 м.Борислав, Львівської області.

У 2002році закінчила Івано-Франківський технічний університет нафти і газу  і отримала повну вищу освіту за спеціальністю «Газонафтопроводи та газонафтосховища» та здобула кваліфікацію інженер-механік.

У 2012році закінчила Державний вищий навчальний заклад «Універсистет менеджменту освіти» і отримала диплом магістра  за спеціальністю «Педагогіка вищої школи» та здобула кваліфікацію викладач університету та вищих навчальних закладів.

Науково-методична робота:

Автор ряду публікацій, тематика яких: енергозберігаючі заходи в нафтогазовій промисловості, альтернативні джерела енергії, екологічна ситуація в нафтогазовій промисловості: проблеми, екологія в нафтогазовому комплексі.

Автор програм навчальних дисциплін, навчально-методичних комплексів, конспектів лекцій, інструкцій до виконання практичних робіт, тестових завдань для проведення модульних та тематичних контрольних робіт, методичних рекомендацій для організації індивідуальної та самостійної роботи студентів з дисциплін: «Трубопровідна арматура магістральних газонафтопроводів», «Експлуатація об’єктів зберігання та розподілу газу і нафтопродуктів», «Експлуатація газових мереж середнього та низького тисків», «Основи нафтової і газової промисловості»

Додаткова інформація:

E-mail:  danulyak_t@ukr.net