Дрогобицький фаховий коледж нафти і газу

DROGOBYCH APPLIED COLLEGE OF OIL AND GAS

dkng@ukr.net
Приймальна комісія: +38 0681245325

Мащакевич Михайло Васильович


Загальна інформація:

Посада: викладач

Категорія: спеціаліст І категорії.

Дисципліна: електроніка, мікроелектроніка та схемотехніка; релейний захист і автоматика; енергозбереження; електропостачання підприємств;  промислова електроніка; курсове та дипломне проектування

Освіта:

В 1980 році закінчив середню школу № 10 м. Самбора, Львівської області

У 1985  році закінчив навчання у Львівському ордена Леніна політехнічному інституті за спеціальністю «Радіотехніка», присвоєна кваліфікація -радіоінженер.

У 1991 році завершив навчання в заочній аспірантурі Ленінградського електротехнічного інституту за спеціальністю 05.12.13. «Пристрої радіотехніки, автоматики та зв’язку»

З 2005 по 2010 пошукач Дрогобицького державного педагогічного університету імені Івана Франка за спеціальністю 13.00.04 «Теорія і методика професійної освіти»

Науково-методична робота:

Автор понад 30 публікацій в  галузі теорії і методики професійної освіти; розділів в 2 монографіях;  2 авторські свідотства на винахід ( в співавторстві) та 3 публікації в галузі забезпечення та контролю якості електронних пристроїв спеціального призначення.

Автор навчально-методичних комплексів, програм навчальних дисциплін, конспектів лекцій, інструктивно-методичних матеріалів для виконання лабораторних і практичних  робіт, для організації самостійної роботи студентів з дисциплін: « Електроніка, мікроелектроніка та схемотехніка»; «Релейний захист і автоматика»; «Енергозбереження»; «Електропостачання підприємств НГП»;  « Промислова електроніка» ; « Електричні вимірювання».

Додаткова інформація:

Нагороджений Почесними грамотами Академії педагогічних наук України, Львівської обласної державної адміністрації. Відмінник освіти України.

Е-mail: mishaniav@ukr.net