Дрогобицький фаховий коледж нафти і газу

DROGOBYCH APPLIED COLLEGE OF OIL AND GAS

dkng@ukr.net
Приймальна комісія: +38 0681245325

Олексишин Теодор Теодорович


Загальна інформація:

Посада: викладач, голова циклової комісії.

Науковий ступінь, вчене звання, категорія: спеціаліст вищої категорії.

Навчальні дисципліни: Автоматизація технологічних процесів, Експлуатація та ремонт технічних засобів автоматизованих систем, Мікропроцесорна техніка, Метрологія та засоби технологічного контролю.

Освіта:

У 1974  році закінчив школу № 6 м. Стебник, Львівської області.

У 1978 році  закінчив Дрогобицький  нафтовий технікум.

У 1985 році закінчив Львівський політехнічний Інститут за спеціальністю «Електропривід та автоматизація промислових  установок», присвоєна кваліфікація  – інженер- електрик.

Науково-методична робота:

Автор ряду публікацій, тематика яких: метод проектів у сучасних освітніх  технологіях; методичні рекомендації щодо організації навчального процесу у дистанційній формі; електронний підручник як   засіб     інформативно – комунікативних технологій .

Автор програм навчальних дисциплін, навчально-методичних комплексів, конспектів лекцій, інструкцій до виконання практичних робіт, тестових завдань для проведення модульних та тематичних контрольних робіт, методичних рекомендацій для організації індивідуальної та самостійної роботи студентів з дисциплін: «Автоматизаціятехнологічнихпроцесів», «Експлуатація та ремонт технічних засобів автоматизованих систем», «Мікропроцесорнатехніка», «Метрологія та засоби технологічного контролю».

Автор Освітньо-професійної програми зі спеціальностей 151 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології».

Додаткова інформація:

Нагороджений: Подякою Міністерства освіти і науки України та Грамотою Міністерства освіти і науки України (за багаторічну сумлінну працю та плідну науково- педагогічну діяльність).

E-mail: teodor5919@gmail.com