Дрогобицький фаховий коледж нафти і газу

DROGOBYCH APPLIED COLLEGE OF OIL AND GAS

dkng@ukr.net
Приймальна комісія: +38 0681245325

Піць Леся Степанівна


Загальна інформація:

Посада: викладач

Науковий ступінь, вчене звання, категорія: спеціаліст вищої категорії.

Навчальні дисципліни: англійська мова; англійська мова (за професійним спрямуванням).

Освіта:

У 1997 році закінчила середню школу № 15 м. Дрогобича Львівської області, нагороджена золотою медаллю.Паралельно закінчила з відзнакою Дрогобицький навчальний центр за спеціальністю «Бухгалтерський облік» та здобула кваліфікацію бухгалтера-оператора.

У 2002 році закінчила з відзнакою Дрогобицький державний педагогічний університет імені Івана Франка і отримала повну вищу освіту за спеціальністю «Педагогіка і методика середньої освіти. Українська мова і література та мова і література (англійська)» та здобула кваліфікацію вчителя української мови і літератури та англійської мови і зарубіжної літератури.

У 2005 році працювала в Палаці дитячої та юнацької творчості на посаді керівника гуртка «Англійська мова».

У 2013 році закінчила Національний педагогічний університет імені М.П. Драгоманова і отримала базову вищу освіту за напрямом підготовки «Філологія» та здобула кваліфікацію бакалавра філології; вчителя англійської мови та зарубіжної літератури.

У 2015 році закінчила Національний педагогічний університет імені М.П. Драгоманова і отримала диплом магістра за спеціальністю «Мова і література (англійська)» та здобула кваліфікацію викладача англійської мови; вчителя зарубіжної літератури.

Науково-методична робота:

Учасниця міжнародних та всеукраїнських наукових конференцій; авторка публікацій, навчально-методичних комплексів, посібників та програм навчальних дисциплін, тестових завдань для проведення модульних та тематичних контрольних робіт,методичних рекомендацій для організації індивідуальної та самостійної роботи студентів з дисциплін: “Англійська мова”, «Англійська мова (за професійним спрямуванням)”.

Додаткова інформація:

Приймає активну участь в обласних методичних об`єднаннях, інформаційно-методичних семінарах Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти, громадській роботі коледжу. Нагороджена грамотою за багаторічну сумлінну працю, особистий внесок у розвиток коледжу.

Е-mail: lesia_pits@ukr.netlesia.pits.05.11.@gmail.com