Дрогобицький фаховий коледж нафти і газу

DROGOBYCH APPLIED COLLEGE OF OIL AND GAS

dkng@ukr.net
Приймальна комісія: +38 0681245325

Росді Іванна Павлівна


Загальна інформація:

Посада: викладач.

Науковий ступінь, вчене звання, категорія: спеціаліст  вищої категорії.

Навчальні дисципліни: німецька мова; німецька мова (за професійним спрямуванням); англійська мова; англійська мова (за професійним спрямуванням).

Освіта:

У 1991 році закінчила середню загальноосвітню школу №1 ім. І. Я. Франка міста Дрогобич Львівської області з поглибленим вивченням математики.

У 1996 році з відзнакою закінчила Дрогобицький державний педагогічний інститут ім. Івана Франка і отримала повну вищу освіта за спеціальністю «Німецька мова та література, англійська мова та література» та здобула кваліфікацію спеціаліста: вчителя німецької мови та літератури,  англійської мови та літератури.

Професійна  діяльність:

З 2003 по 2010 рік працювала викладачем німецької мови та літератури на кафедрі німецької філології Дрогобицького державного педагогічного університету імені Івана Франка за сумісництвом.

З 1996 року по даний час працюю викладачем іноземних мов Дрогобицького фахового коледжу нафти і газу.

Науково-методична робота:

Учасниця міжнародних  та всеукраїнських наукових конференцій, авторка наукових статей, навчально-методичних посібників, програмнавчальнихдисциплін, завданьдля проведення модульних та тематичних контрольних робіт, завдань до екзаменаційних білетів, методичних рекомендацій для організації проведення аудиторної та самостійної робіт для студентів І -ІІІ курсів усіх спеціальностей з дисциплін: «Німецька мова»,   «Німецька   мова   (за   професійним   спрямуванням)»,  «Англійська   мова», «Англійська мова (за професійним спрямуванням)».

Додаткова інформація:

Приймаю активну участь в обласних методичних об’єднаннях, інформаційно- методичних  семінарах  Львівського регіонального  центру  оцінювання  якості  освіти. Нагороджена грамотою за багаторічну сумлінну працю, особистий внесок у розвиток коледжу.

E-Mail:  ivanna_rosdy@yahoo.com