Дрогобицький фаховий коледж нафти і газу

DROGOBYCH APPLIED COLLEGE OF OIL AND GAS

dkng@ukr.net
Приймальна комісія: +38 0681245325

Савчин Валентина Василівна


Загальна інформація:

Посада: викладач.

Науковий ступінь, вчене звання, категорія: спеціаліст першої категорії.

Навчальні дисципліни: українська мова; українська література; українська мова (за професійним спрямуванням).

Освіта:

У 1976 році закінчила середню школу с. Міженець, Старосамбірського району, Львівської області.

У 1982 році закінчила Самбірське культурно-освітнє училище за спеціальністю «Бібліотечна справа».

У 2003 році закінчила Дрогобицький державний педагогічний університет імені Івана Франка і отримала повну вищу освіту за спеціальністю «Українська мова і література» та «Зарубіжна література».

У 2012 році закінчила Дрогобицький державний педагогічний університет імені Івана Франка і отримала повну вищу освіту за спеціальністю «Українська мова і література» та здобула кваліфікацію магістра філології, філолога, викладача української мови і літератури.

Науково-методична робота:

Автор навчально-методичних комплексів, конспектів лекцій та програм навчальних дисциплін,методичних рекомендацій для організації індивідуальної та самостійної роботи студентів з дисципліни: “Українська література”, “Етика ділового спілкування”,”Українська мова (за професійним спрямуванням)”.

Додаткова інформація:

Приймаю активну участь в громадській роботі коледжу, понад 20 років очолюю Первинну профспілкову організацію студентів коледжу, нагороджена нагрудним знаком  «ПОЧЕСНА ВІДЗНАКА»Нафтогазпрофспілки України,та грамотами за багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у підготовку висококваліфікованих спеціалістів та плідну науково-педагогічну діяльність, вагомий внесок у розвиток сфери освіти і науки України.

Е-mail: savchyn_m@ukr.net

savchyn_m@icloud.com