Дрогобицький фаховий коледж нафти і газу

DROGOBYCH APPLIED COLLEGE OF OIL AND GAS

dkng@ukr.net
Приймальна комісія: +38 0681245325

Савчин Володимир Михайлович


Загальна інформація:

Посада: викладач.

Категорія: спеціаліст вищої категорії.

Дисципліна: проектування професійного успіху, буріння нафтових і газових свердловин та бурові розчини, буріння свердловин.

Освіта:

У 1990 році закінчив середню школу №1 м. Дрогобич, Львівської області.

У 1994 році закінчив навчання у Дрогобицькому нафтовому технікумі за спеціальністю «Обладнання і ремонт нафтових і газових промислів», присвоєна кваліфікація технік-механік.

З 1996 року по 2010 рік працював в Стрийськомувідділенні бурових робіт.

У 2002 році закінчив навчання у Івано-Франківському національному технічному університеті нафти і газу і отримав повну вищу освіту за спеціальністю «Буріння» та здобув кваліфікацію «гірничого інженера» (спеціаліст).

У 2012 році захистив магістерську роботу у Івано-Франківському національному технічному університеті нафти і газу за спеціальністю «Буріння свердловин» та здобув кваліфікацію «гірничого інженера» (магістр).

З 2010 року працюю у Дрогобицькому фаховому коледжі нафти і газу (Дрогобицькому нафтовому технікумі).

Науково-методична робота:

Автор, конспектів лекцій, програм навчальних дисциплін, програмиознайомча практика на бурових підприємствах,програмивиробнича технологічна практика, програмивиробнича переддипломна практика,пакетів комплексних контрольних робіт, інструкцій для виконання практичних робіт, методичних рекомендацій самостійної для організації самостійної роботи студентів з дисциплін: «Буріння нафтових і газових свердловин та бурові розчини», «Буріння нафтових і газових свердловин».

Додаткова інформація:

Е-mail: vovasav@ukr.net