Дрогобицький фаховий коледж нафти і газу

DROGOBYCH APPLIED COLLEGE OF OIL AND GAS

dkng@ukr.net
Приймальна комісія: +38 0681245325

Савчин Михайло Володимирович


Загальна інформація:

Посада: викладач

Категорія: спеціаліст вищої категорії.

Дисципліна: буріння свердловин; капітальний ремонт свердловин; попередження та ліквідація аварій.

Освіта:

У 1966 році закінчив неповну середню школу в с. Залужани, Самбірського р-ну, Львівської області.

У 1970 році закінчив навчання у Дрогобицькому нафтовому технікумі за спеціальністю «Буріння нафтових і газових свердловин», присвоєна кваліфікація технік-технолог.

З 1970 року по 1981 рік працював в Речицькому Управлінні Бурових Робіт РУП ВО «Білорусьнафта»,Білорусь, на посадах: помічник бурильника, бурильник, старший інженер технолог, буровий майстер, начальник бурової,начальник зміни РІТС.

У 1980 році закінчив навчання у Івано-Франківському державному технічному університеті нафти і газу (Івано-Франківському інституті нафти і газу)і отримав повну вищу освіту за спеціальністю «Буріння нафтових і газових свердловин» та здобув кваліфікацію гірничого інженера.

З 1981 року по 1984 рік працював в Стрийському управлінні бурових робіт на посаді бурового майстра.

З 1984 року працюю у Дрогобицькому фаховому коледжі нафти і газу (Дрогобицькому нафтовому технікумі).

Науково-методична робота:

Автор навчально-методичних комплексів, конспектів лекцій, програм навчальних дисциплін, пакетів комплексних контрольних робіт, інструкцій для виконання практичних робіт, методичних рекомендацій для курсового та дипломного проектування, методичних рекомендацій для організації самостійної роботи студентів з дисциплін: «Буріння свердловин», «Капітальний ремонт свердловин», «Попередження та ліквідація аварій».

За роки педагогічної діяльності – учасник міжнародних науково-практичних конференцій, розробляв програми та читав лекції інженерам України, Литовської Республіки та Китайської Народної Республіки з дисциплін: «Буріння нафтових і газових свердловин», «Попередження та ліквідація аварій».

Додаткова інформація:

Приймаю активну участь в громадській роботі коледжу, член громадської організації «Спілка буровиків України»,понад 20 років очолював Первинну профспілкову організацію працівників коледжу, нагороджений знаком Ордена  «ПОЧЕСНА ВІДЗНАКА» ƖƖƖ ступеня та знаком «ПОЧЕСНА ВІДЗНАКА»Нафтогазпрофспілки України, грамотами за багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у підготовку висококваліфікованих спеціалістів та плідну науково-педагогічну діяльність, вагомий внесок у розвиток сфери освіти і науки України.

Е-mail: savchyn_m@ukr.net

savchyn_m@icloud.com