Дрогобицький фаховий коледж нафти і газу

DROGOBYCH APPLIED COLLEGE OF OIL AND GAS

dkng@ukr.net
Приймальна комісія: +38 0681245325

Федик Остап Михайлович


Загальна інформація: 

Посада: викладач

Категорія: спеціаліст вищої категорії.

Дисципліна: Буріння свердловин на воду та тверді корисні копалини, Тампонажні матеріали і технологія цементування свердловин, Буріння свердловин та видобуток нафти і газу, Буріння нафтових і газових свердловин.

Освіта:

У 2003році  закінчив навчання у Дрогобицькому нафтовому технікумі та отримав диплом молодшого спеціаліста за спеціальністю «Буріння нафтових і газових свердловин» та здобув кваліфікацію технік-технолог.

У 2006 році закінчив навчання у Івано-Франківському національному технічному університеті нафти і газу та отримав базову вищу освіту за напрямом підготовки  «Гірництво» та здобув кваліфікацію бакалавра з гірництва.

У 2007 році закінчив навчання у Івано-Франківському національному технічному університеті нафти і газу та отримав повну вищу освіту за спеціальністю «Буріння» та здобув кваліфікацію спеціаліста з буріння.

У 2009 році закінчив навчання у Івано-Франківському національному технічному університеті нафти і газу та отримав повну вищу освіту за спеціальністю  «Менеджмент організацій» та здобув кваліфікацію менеджера-економіста.

У 2012 році закінчив навчання у Івано-Франківському національному технічному університеті нафти і газу та отримав диплом магістра за  спеціальністю «Буріння свердловин» та  здобув кваліфікацію гірничого інженера.

У 2016 році закінчив навчання у ДП «Західний експертно-технічний центр держпраці» і здобув кваліфікацію інженера з охорони праці.

Науково-методична робота:

Автор 4 навчальних посібників і монографій,понад 15 наукових статей.

Сфера наукових інтересів-удосконалення техніки і технології відновлення герметичності заколонного простору свердловин.

Учасник міжнародного наукового проекту: 8-а рамкова програма ЄС з досліджень та інновацій «Горизонт-2020» Безпечна,чиста та ефективна енергетика у програмі «Горизонт 2020» (C-ENERGY 2020 V2)

Співавтор 4  навчальних посібників і монографій, автор конспектів лекцій, програм навчальних дисциплін, інструкцій до проведення практичних робіт, пакетів комплексних контрольних робіт, тестових завдань для проведення модульних та тематичних контрольних робіт,методичних рекомендацій для організації самостійної роботи студентів з дисциплін: «Буріння свердловин на воду та тверді корисні копалини», «Тампонажні матеріали і технологія цементування свердловин».

Додаткова інформація:

Нагороджений 6-ма Грамотами та Подяками Укргазвидобування,Республіки Білорусь «Білорусьнафта»,Дрогобицькою міською радою,Івано-Франківським національним технічним університетом нафти і газу за значний особистий внесок у підготовку висококваліфікованих фахівців для нафтогазової галузі України та Білорусії за багаторічну сумлінну працю,особистий внесок у розвиток коледжу,та значні досягнення в науково-педагогічній діяльності.

E-mail: fedikostap@gmail.com