Дрогобицький фаховий коледж нафти і газу

DROGOBYCH APPLIED COLLEGE OF OIL AND GAS

dkng@ukr.net
Приймальна комісія: +38 0681245325

Федишин Тетяна Олександрівна


Загальна інформація: 

Посада: викладач

Категорія: спеціаліст I категорії

Дисципліна: математика

Освіта:

У 2004 році закінчила з відзнакою Дрогобицьку середню загальноосвітню школу №14 Львівської області

У 2008 році закінчила з відзнакою Дрогобицький нафтовий технікум за спеціальністю «Монтаж, обслуговування засобів і систем автоматизації технологічного виробництва»

У 2012 році закінчила Дрогобицький державний педагогічний університет імені Івана Франка і отримала базову вищу освіту за напрямом підготовки «Математика» та здобула кваліфікацію бакалавра математики, вчителя математики.

У 2013 році закінчила Дрогобицький державний педагогічний університет імені Івана Франка і отримала повну вищу освіту за спеціальністю «Математика» та здобула кваліфікацію математика, вчителя математики.

У 2013 році закінчила з відзнакою Дрогобицький державний педагогічний університет імені Івана Франка і отримала повну вищу освіту за спеціальністю «Математика» та здобула кваліфікацію магістра математики, викладача математики.

Науково-методична робота:

Автор навчально-методичних комплексів: програм навчальних дисциплін, методичних вказівок для організації індивідуальної та самостійної роботи, тестових завдань, самостійних, контрольних, тематичних контрольних, модульних контрольних робіт для контролю та перевірки знань студентів з дисциплін: «Математика», «Вища математика», «Прикладна математика».

Додаткова інформація: