Дрогобицький фаховий коледж нафти і газу

DROGOBYCH APPLIED COLLEGE OF OIL AND GAS

dkng@ukr.net
Приймальна комісія: +38 0681245325

Яців Тарас Володимирович


Загальна інформація:

Посада: викладач, завідувач відділення нафтогазової інженерії та  технологій.

Науковий ступінь, вчене звання, категорія: спеціаліст вищої категорії.

Навчальні дисципліни: нафтопромислові машини і механізми; нафтопромислове устаткування; двигуни внутрішнього згорання.

Освіта:

У 1991 році закінчив неповну середню школу с. Загірне,Стрийський район, Львівської області.

У 1995 році закінчив навчання у Дрогобицькому механічному технікуміза спеціальністю «Інструментальне виробництво», присвоєна кваліфікація молодшого спеціаліста.

У 1999 році закінчив навчання у Івано-Франківському державному технічному університеті нафти і газу і отримав повну вищу освітуза спеціальністю «Технологія машинобудування» та здобув кваліфікацію «інженер-механік».

З 1999 по 2002 роки, навчання в аспірантурі Івано-Франківського державного технічного університету нафти і газу, м. Івано-Франківськ.

З 2005 по 2007 роки, навчався в Івано-Франківському національному технічному університеті нафти і газу і отримав повну вищу освіту за спеціальністю «Обладнання нафтових і газових промислів», спеціалізація «Експлуатація нафтогазопромислового обладнання» та здобув кваліфікацію «інженер-механік».

З 2011 по 2012 роки, навчався в Івано-Франківському національному технічному університеті нафти і газу,  отримав повну вищу освіту та здобув кваліфікацію «магістр»за спеціальністю «Обладнання нафтових і газових промислів».

Науково-методична робота:

Автор ряду публікацій, тематика яких – підвищення ефективності приводів штангових свердловинних насосних установок.

Автор навчально-методичних комплексів, конспектів лекцій, програм навчальних дисциплін, методичних рекомендацій для організації самостійної роботи, інструкцій для виконання практичних робіт з дисциплін «Нафтопромислові машини і механізми», «Нафтопромислове устаткування», «Двигуни внутрішнього згорання».

 

Додаткова інформація:

Е-mail: yatsivtv@ukr.net